Informații Erasmus+

Cod Erasmus: RO RESITA01

PIC: 949202522

Coordonator instituţional: Prof. univ. dr. ing. Doina Frunzăverde

Secretariat şi coordonare: Asist. univ. drd. Alina Bosânceanu

Misiune

Biroul pentru Relaţii Externe din UEMR susţine, prin acţiuni de informare şi activităţi organizatorice, accesarea şi derularea de programe comunitare în domeniul educaţiei şi formării profesionale menite să contribuie la dezvoltarea dimensiunii europene a UEMR şi integrarea acesteia în spaţiul european al educaţiei şi cercetării.

Evenimente 2018

Miercuri, 7 martie 2018, de la ora 14:00, în Sala Multimedia se desfășoară un Seminar de informare în legătură cu Programul de mobilităţi academice ERASMUS+ pentru studenți.

 

Poți vizualiza prezentarea aici!

Marți, 6 martie 2018, de la ora 16:00, în Sala Multimedia ”Constantin Gruescu” se desfășoară o sesiune de informare despre Programul de mobilităţi academice Erasmus+ pentru cadrele didactice.

Evenimente 2017

 

Miercuri, 9 martie 2017, de la ora 14:00, în Sala Multimedia s-a desfășurat un Seminar de informare în legătură cu Programul de mobilităţi academice ERASMUS+ pentru studenți.

 

Poți vizualiza prezentarea aici!

 

Luni, 6 martie 2017, de la ora 14:00, în Sala Multimedia s-a desfășurat un Seminar de informare în legătură cu Programul de mobilităţi academice ERASMUS+ pentru cadre didactice și studenți.

Printre altele, dorim să răspundem la următoarele întrebări:
- ce reprezintă programul ERASMUS+?
- ce oportunităţi oferă Programul ERASMUS+ pentru cadre didactice universitare?
- ce trebuie să fac pentru a deveni coordonator de parteneriat sau pentru a mă implica în parteneriatul coordonat de un alt coleg?
- ce tipuri de mobilităţi pot realiza cadrele didactice în cadrul programului ERASMUS+?
- ce tipuri de mobilităţi pot realiza studenţii în cadrul programului ERASMUS+?

E3OD

14:00 ERASMUS Open Doors: Cum ajung student Erasmus în universitatea mea